Как мога да дам моя принос?

Вие сте активен гражданин, живеещ в чужбина и искате да допринесете за постигане на целите на проекта? Може да го направите по някои от трите начина, поемайки ролята на

  • местен координатор или местен активист за откриване на допълнителни секции и за насърчаване на участието в изборите чрез неутрална информация на местната българска диаспора (в никакъв случай политическа агитация!)
  • член на секционна избирателна комисия (СИК) и участвате в организирането и провеждането на изборния ден, съвместно със служителите на посолствата или консулствата. Обърнете се с предложение към българското посолство в страната, в която пребивавате или живеете.
  • наблюдател на изборите в съответна изборна секция от името на изявена организация, защитаваща правата на българите в чужбина

Нямате опит? Не се притеснявайте! Присъединете се към мрежата от международни координатори от цял свят, открийте съмишленици и се възползвайте от тяхното ноу-хау! Бъдете добре дошли в проектния екип от доброволци!

Моля попълнете следната форма и оставете и телефон, на който да се свържем с вас. Благодарим!

 

4 мнения за “Как мога да дам моя принос?

  1. Uvazaemi Organizatori na Referendum 2014,

    Bih zelal da ucastvam kato chlen na Sekcionna Izbiratelna Komisia. Tia moze da se namira ili v New York City ili v New Jersey.
    Ochakvam vasheto obazdane (011-201-424-0555)

    S Uvazenie,

    Krasimir Tassev

    • Здравейте господин Тасев

      Само да уточним, че инициативата за Референдум за ново изборно законодателство все още не е успяла да се реализира.

      Координаторите ни в Ню Йорк ще се свържат с вас на посочения телефон. Благодарим за желанието за съдействие!

Вашият коментар